Objavljeno: 6. 3. 2019 in Vesti i događaji

Prijavite se na NAV / BC Akademiju

NAV (Navision) se sada zove D365BC ili (još kraće) BC

Lokalna Microsoft kancelarija i ovlašćeni Microsoft Dynamics NAV (Dynamics 365 Business Central) partneri i ove godine organizuju besplatnu obuku pod nazivom D365 Business Central Akademija (ex „NAV Akademija“). 

Na raspolaganju je 15 slobodnih mesta. Za njih konkurišu diplomci/apsolventi/studenti koji imaju želju i potencijal da svoju budućnost grade na poslovima vezanim za MS Dynamics NAV, odnosno sada MS Dynamics 365 Business Central. Cilj Akademije nije samo da učesnici steknu znanja i veštine koji su potrebni za početak rada u ovom ERP rešenju, već i da vam omogući zaposlenje u nekoj od renomiranih Microsoft partnerskih kompanija. 

Predavanja će, u periodu od 8. aprila do 14. aprila 2019. godine u prostorijama Microsoft-a u Beogradu, držati iskusni stručnjaci iz Microsoft-a i partnerskih kompanija. Biće celodnevna, u trajanju od 8 sati dnevno, na srpskom jeziku. Svaki učesnik će imati svoj računar sa pristupom rešenju Dynamics 365 Business Central, kao i ostalim neophodnim sistemima. Predavanjima će biti obuhvaćene brojne Dynamics 365 Business Central, odnosno Dynamics NAV oblasti (Dynamics 365 Business Central Introduction, Deployment, Personalization and User Experience; Trade and Inventory; Manufacturing Management; Inventory and Mfg. Costing; Financial Management; Financial and Accounting; AL Extension Development).

Adresa za prijave: NAVAcademy@outlook.com 

Rok za prijave:  najkasnije do 17. marta.

Uz prijavu pošaljite svoj CV sa propratnim tekstom, obavezno navedite trenutni status na fakultetu, kao i prosek ocena, uz naglasak na eventualno iskustvo u radu sa nekim ERP rešenjem, kao i šta je to što vas preporučuje za učešće na ovom treningu.

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas