• Ekskluzivni kanal za digitalnu komunikaciju
  • Upravljanje kampanjama i sadržajima
  • Upravljanje imovinom
  • Marketing u realnom vremenu
  • Geo ciljanje
  • Pristup trenutnim rezultatima i još mnogo toga...

U cilju pružanja vrhunskog korisničkog iskustva, dizajnirali smo plug&play, marketinšku platformu koja je jednostavna za upotrebu. WiTouch ima visok nivo automatizacije sa ugrađenim poslovnim procesima i obezbeđuje potpunu kontrolu i merljive rezultate. Naša platforma pruža funkcionalnosti automatizacije marketinga za posetioce kod kojih je lokacija važna za isporuku sadržaja, pomažući kompanijama da budu dovoljno vidljive kako bi privukle kupce.

WiTouch marketinško rešenje konstruiše kvalitetne podatke o vašem poslovanju na smislen način.

WiTouch je odgovor kompanije Saga i New Frontier Group na lokalni marketing vođen podacima. On omogućava korisnicima da izvrše marketing na osnovu podataka na njihovim lokacijama od interesovanja i da povećaju kvalitet angažovanja posetilaca, osiguravajući odgovarajuće iskustvo na svim uređajima. Ovde ne mislimo samo na kampanje, već i na scenarije sa sadržajima i personalizovano iskustvo trgovine koje je usmereno na tačno određenu lokaciju, mesto, vreme i grupu posetilaca. Dizajnirajte i oblikujte korisnikov proces kupovine organizovanim promocijama, kampanjama, unakrsnom i dodatnom prodajom.

Sva WiTouch digitalna rešenja imaju za cilj da vam pomognu u razvoju B2B i B2C komunikacija, pretvarajući ove interakcije u win-win poziciju. Naša plug&play rešenja omogućavaju strateško pozicioniranje vaših proizvoda, obavljanje digitalnog marketinga zasnovanog na lokaciji, kao i dostizanje do korisnika i interakciju sa njima.  

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas