Pretraga

CRM

Microsoft Dynamics CRM je celovito rešenje za upravljanje odnosima sa klijentima, koje podržava poslovne procese, od marketinga i prodaje do podrške već postojećim klijentima. Stvorite kompletnu sliku o svojim klijentima, izmerite uspeh marketinga i prodaje i u svim tačkama kontakta sa klijentima obezbedite visoko zadovoljstvo i kvalitet usluge.

Microsoft Dynamics CRM vam obezbeđuje širok spektar mogućnosti, kako sa strane arhitekture implementacije rešenja tako i u pogledu licenci. Rešenje je prilagođeno vašim poslovnim potrebama danas i razvijaće se u budućnosti zajedno s firmom.

Vaši klijenti su ključ do uspeha firme. Pored pridobijanja novih klijenata morate takođe obezbediti i visoko zadovoljsto dosadašnjih. Za postizanje tih ciljeva treba vam troškovno prihvatljivo rešenje za vođenje odnosa sa klijentima sa kojim korostite postojeća ulaganja u infrastrukturu i znanje zaposlenih, kao i brzo i uspešno postizanje zadatih ciljeva.

Kontaktirajte nas ili posetite zvanične Microsoft stranice posvećene ovom proizvodu (OVDE) za za više informacija o ovom proizvodu.