ERP

01

Microsoft Dynamics 365 Business Central (D365BC)

Microsoft Dynamics 365 Business Central je novo ime za dobro poznato ERP rešenje Microsoft Dynamics NAV (odnosno Navision, kako se prethodno zvao). Proizvod je, zaslugom vodećih partnera u zemlji, lokalizovan za Srbiju i dostupan u sve tri opcije - kupovina ('on-prem'), iznajmljivanje ('on-prem' i 'online'/'cloud') i kao hibridna varijanta.

Više informacija u nastavku.

02

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV je globalno najzastupljenije Microsoft poslovno rešenje. Donosi sveobuhvatne funkcionalnosti za upravljanje poslovanjem, od finansija do upravljanja lancem snabdevanja, proizvodnjom i još mnogo toga. Povezuje sve delove vaše organizacije, dajući vam jasan uvid u sve detalje i bolju kontrolu nad svim segmentima poslovanja. Uz navedeno, podržava i izuzetno specifične delatnosti zahvaljujući veoma moćnim rešenjima koja je kreirala mreža Microsoft partnera.

Dynamics NAV funkcioniše u punoj analogiji i korelaciji sa svima poznatim i opšte prihvaćenim Microsoft Office alatima kao što su Outlook, Word and Excel, koji će vam pomoći da svoje poslove i zadatke izvršite direktno iz vašeg Inbox-a, i to bilo da je u pitanju iOS, Android ili Windows platforma. Bez razlike da li koristite desktop, laptop ili mobilne uređaje, svoje ćete obaveze i poslove moći da završite u svakom trenutku i sa bilo kog mesta.

03

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX (ranije Axapta) je ERP rešenje namenjeno prevashodno srednje velikim i velikim kompanijama. Nudi prilagođenu osnovu za niz industrijskih grana, kao i široku, naprednu paletu funkcionalnosti za finansije, upravljanje ljudskim resursima i operativno upravljanje kompanijom. Moćno rešenje koje vašim zaposlenima daje snagu da predvide i prihvate promene kako bi vaš posao napredovao. I sve to u jednom rešenju, koje svoju vrednost i moć pokazuje brzo i dugo.

Šta radite kad želite da uključite svetlo, tv… skuvate kafu…? Pritisnete ili okrenete neki prekidač. Struja je „tu“ i samo „čeka“ da je upotrebite, kad god poželite. Odakle je stigla (struja, električna energija)? Da li vam je to ključno ili vas samo zanima da uvek bude „tu“ (negde u ’cloud’-u) kad god vam je potrebna?

Takva su danas i poslovna rešenja – „tu negde“, u ’cloud’-u (’oblak’).

Ukoliko želite da brzo uspostavite radno okruženje i dovoljan vam je osnovni set ERP i CRM funkcionalnosti (finansije, prodaja… , ali i poslovno izveštavanje analitika, Office 365… ) - teško da danas možete napraviti bolji izbor.

Rešenja se implementiraju brzo i relativno jednostavno (u odnosu na klasična ERP rešenja). Isto važi i za dodavanje modula i funkcionalnosti (u skladu sa potrebama, rastom kompanije…).

Ukoliko se odlučite za Microsoft Dynamics NAV on Azure ili na privatnom 'cloud'-u, nećete razmišljati o potrebnoj infrastrukturi, HW-u i SW-u, a i značajno ćete uštedeti i rasteretiti se (jer će neko drugi brinuti da sve i uvek radi). Potrebno je da posedujete računar (tablet, 'pametni' telefon) i obezbedite pristup internetu – rešenje će, kada sve postavimo, uvek biti na raspolaganju, u svakom trenutku i sa bilo koje tačke…. – uvek tu negde“ gde ste i vi.

Kontaktirajte nas za više informacija.

Read more

Sveobuhvatno ERP rešenje za upravljanje poslovanjem koje vam pomaže da povežete finansije, prodaju, usluge i operacije da biste pojednostavili poslovne procese, poboljšali interakcije sa klijentima i donosili bolje odluke.

Microsoft Dynamics 365 Business Central je novo ime za dobro poznato ERP rešenje Microsoft Dynamics NAV (odnosno Navision, kako se prethodno zvao). Proizvod je, zaslugom vodećih partnera u zemlji, lokalizovan za Srbiju i dostupan u sve tri opcije - kupovina ('on-prem'), iznajmljivanje ('on-prem' i 'online'/'cloud') i kao hibridna varijanta.

Za razliku od NAV-a, koji je godinama unazad menjao ekstenziju (oznaka godine), jer je svake godine izlazila nova verzija (NAV 2013.... NAV 2016, NAV 2017, NAV 2018), Microsoft Dynamics 365 Business Central (D365BC) će manja unapređenja i ispravke dobijati na mesečnom, a veće dopune na polugodišnjem nivou (baš kao aplikacije na vašem pametnom telefonu) i, pri tom, neće menjati naziv. Prethodno se odnosi prevashodno na klijente koji se odluče za 'cloud' verziju - nećete više morati da razmišljate o novim verzijama, jer ćete uvek biti na poslednjoj, aktuelnoj (up-to-date). D365BC je u potpunosti integrisan sa O365 (i svim ostalim servisima) i podržava rad korisnika nezavisno od platforme i uređaja koji koriste (radi na Windows, Android i IOS računarima, tabletima i telefonima).

Kontaktirajte nas za više informacija.

Read more

Microsoft Dynamics 365 je nova poslovna platforma koja nudi više poznatih proizvoda iz porodice Microsoft Dynamics (ERP i CRM), jednostavnu integraciju sa Office 365 i Power BI, ali i neke sasvim nove opcije. To je modularno rešenje koje, bilo da se koristi na standardni način ('on premise') ili putem 'cloud'-a, pokriva prodaju, korisničku podršku, rad na terenu, upravljanje operacijama, projektima... te finansijama i marketingom i u jedinstven sistem integriše sve funkcije vaše kompanije.

Više detalja - ovde (engl.).

Naša posvećenost Microsoft Dynamics poslovnim rešenjima, a naročito ERP rešenju Microsoft Dynamics NAV, datira još iz prošlog milenijuma, iz vremena kada se ovo rešenje zvalo Navision. Visoki profesionalni standardi i kriterijumi koje smo tada postavili, značili su, između ostalog, da "NPS lokalizacija" uvek donosi mnogo više od obaveznog i podrazumevanog. Godinama unazad, to ("NPS lokalizacija") je bila privilegija rezervisana uglavnom za klijente NPS-a. Sada je na raspolaganju svima. Za više detalja kliknite na sliku u nastavku:

 

Godinama unazad, to ("NPS lokalizacija") je bila privilegija rezervisana uglavnom za klijente NPS-a. Sada, zahvaljujući činjenici da je NPS bio jedan od prvih zvaničnih Microsoft partnera za lokalizaciju, NPS lokalizacije su na raspolaganju svim zainteresovanim klijentima i partnerima.
Uz lokalizaciju za Srbiju, u mogućnosti smo da ponudimo i lokalizacije za Crnu Goru i Republiku Srpsku.

Listu lokalizovanih verzija možete pronaći u nastavku. 

Read more

Lokalizovane verzije

01

NAV 2013

NAV 2013 i sa njim lansirani novi model licenciranja (Perpetual) doneli su diskontinuitet u poređenju sa prethodnim verzijama - zvanična Microsoft lokalizacija za Srbiju i čitav niz zemalaj slične veličine i ekonomske moći postali su deo istorije.

NPS lokalizaciju za NAV 2013 lansirali smo u junu 2013, u saradnji sa lokalnom Microsoft Srbija kancelarijom. Tako je NAV 2013 postao dostupan za tržište Srbije nedugo nakon svetske premijere.

02

NAV 2013 R2

Zahvaljujući našoj posvećenosti i timskom radu, za Srbiju lokalizovana verzija NAV 2013 R2 postala je dostupna klijentima i partnerima samo 3 dana nakon prve objave.

NAV 2013 R2, iako je postao dostupan nedugo nakon lansiranja NAV 2013, donosi toliki broj funkcionalnih i tehnoloških novosti i unapređenja da je na tržište mogao biti lansiran i kao potpuno nova verzija.

03

NAV 2015

Globalna premijera NAV 2015 - početak oktobra 2014!

Decembar 2014 - objavljena NPS lokalizacija za Srbiju!

04

NAV 2016

NAV 2015 je svetsku premijeru imao početkom oktobra 2015.

Decembar 2015 - objavljena NPS lokalizacija za Srbiju!

05

NAV 2017

Kraj oktobra 2016 - globalna premijera NAV 2017!

Januar 2017 - NPS lokalizacija za Srbiju!

06

NAV 2018

Decembar 2017 - lansiran NAV 2018!

Proleće 2018 - NPS lokalizacija za Srbiju!

07

Business Central

Oktobar 2018 - Dynamic 365 Business Central! Tako se zove ova, tako će se zvati i svaka naredna, nova verzija NAV-a.

Početak 2019 - lokalizacija za Srbiju!

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas