Pretraga

 

Zašto NPS?

ERP - Enterprise Resource Planning systems

ERP rešenja integrišu podatke i procese organizacije u jedinstven sistem. Zbog toga je glavna karakteristika ERP sistema upotreba samo jedne zbirke podataka, u kojoj se skladište podaci različitih aplikacijskih modula sistema, kao što su finansije, plate, kadrovska evidencija, prodaja, nabavka, servis, skladište, proizvodnja, CRM itd.NPS je u potpunosti posvećen implementaciji, nadgradnji i održavanju integrisanih poslovno-informacionih sistema (ERP rešenja) iz porodice Microsoft Dynamics:

Zašto izabrati NPS za partnera

Bogato iskustvo

Prva iskustva u implementaciji poslovnog rešenja Microsoft Dynamics NAV beležimo 1996. Učili smo na tuđim i sopstvenim iskustvima, uspesima, ali i greškama. Za nama je više od 100 uspešno zaključenih projekata u regiji, nekoliko nagrada Microsoft korporacije... i članstvo u elitnim klubovima (President & Ax-pact). NPS je Microsoft Partner sa Gold Enterprise Resource Planning kompetencijama za poslovna (ERP) rešenja.


Dodatna vrednost i pre implementacije ERP-a

Analizu poslovnih procesa uvek zaključujemo predlogom poboljšanja i pojednostavljenja pojedinih radnih procesa, kao i celokupne poslovne prakse. Promena poslovnih procesa, odnosno njihovo unapređenje, preduslov je za optimizirano poslovanje (suvišne i neefikasne postupke besmisleno je automatizovati).

Više od 40 sopstvenih dorada i Add-On rešenja

U radu koristimo vrhunsku metodologiju ("Sure Step") pomoću koje smo razvili više od 40 vlastitih nadgradnji i Add-On rešenja, značajnih za poslovnu i knjigovodstvenu praksu. Pripremili smo dobro (parametarski) oblikovane dokumente prodaje i nabavke te izveštaje za finansije i knjigovodstvo. Imamo pripremljen kontni plan i postavljen sistem knjiženja robnog knjigovodstva, plaćanja i još mnogo toga. Rezultat je smanjenje troškova i vremena za realizaciju projekta. Pored toga, projekti su bolje pripremljeni i pouzdaniji, čime štedimo vreme i stvaramo prostor da se posvetimo vašim specifičnim potrebama.

Jednostavna i brza izrada izveštaja i analiza (BI4Dynamics)

Za potrebe analize i efikasnog upravljanja preduzećem, koristimo i nudimo BI4Dynamics, alat koji omogućava da svaki zaposleni može brzo, lako i jednostavno da dođe do svih potrebnih informacija. Ovo preduzeću donosi dodatne koristi i prednosti, jer omogućava bolju kontrolu na svim pozicijama, ali i lako uočavanje i praćenje trendova u poslovanju. Ovakve informacije zaposlenima predstavljaju izuzetnu pomoć u svakodnevnom radu, a rukovodiocima omogućavaju brže i bolje odlučivanje. BI4 je danas globalno prisutan proizvod koga koriste preduzeća na svim meridijanima i kontinentima, od N.Zelanada i Kine, preko Evrope pa sve do Brazila. Više informacija o rešenju BI4Dynamics možete naći na http://www.bi4dynamics.com/.

Pomoć korisnicima

Ako naiđete na problem koji ne znate da rešite, ili vam je potreban samo stručni savet, na raspolaganju vam je naš Help Desk (centar za pomoć korisnicima) koga možete kontaktirati putem telefona i/ili Interneta. Ako imate potpisan ugovor za održavanje, dobijate pristup do SharePoint portala, gde svaki naš klijent iam posebnu adresu na kojoj su mu na raspolaganju detaljna uputstva i dodatna dokumentacija koju je pripremio NPS. Takođe, preko SharePoint portala možete da prijavite greške i smetnje u radu, naručite nove usluge ili menjate njihov status.

Neposredno prisustvo u Adriatic regiji

Direktno ili posredstvom partnera pokrivamo čitavu regiju - od Makedonije do Slovenije. Naši stručni saradnici vrlo dobro poznaju lokalnu poslovnu i računovodstvenu praksu, što nam omogućava da regionalne projekte izvodimo sa značajno većim stepenom pouzdanosti u odnosu na konkurenciju.