Pretraga

Vertikalna rešenja

ERP - Enterprise Resource Planning systems

ERP rešenja integrišu podatke i procese organizacije u jedinstven sistem. Zbog toga je glavna karakteristika ERP sistema upotreba samo jedne zbirke podataka, u kojoj se skladište podaci različitih aplikacijskih modula sistema, kao što su finansije, plate, kadrovska evidencija, prodaja, nabavka, servis, skladište, proizvodnja, CRM itd.NPS je u potpunosti posvećen implementaciji, nadgradnji i održavanju integrisanih poslovno-informacionih sistema (ERP rešenja) iz porodice Microsoft Dynamics:

   

Vertikalna rešenja

Vertikalna rešenja su dodatna rešenja, van standardne palete funkcionalnosti, koja zadovoljavaju potrebe specifičnih delatnosti ili čitavih privrednih grana. Razvijaju ih Microsoft partneri specijalizovani za pojedina specifična područja poslovanja.

Svaka kvalitetna vertikala podrazumeva punu integrisanost u standardno ERP rešenje, što znači i da je u potpunosti povezana sa glavnom knjigom.

Sve prethodno rečeno važi i za NPS vertikalna rešenja, koja nisu samo proizvod našeg sopstvenog razvoja, znanja i iskustva, već i intenzivne saradnje sa stručnim timovima naših klijenata, odnosno sinergije kojoj težimo na svim našim projektima.


NPS vertikalna rešenja:

  • Poslovna rešenja za građevinarstvo:
  • Rešenja za upravljanje ljudskim resursima:
  • Rešenja za maloprodaju:
    • NPoS

 

Globalna vertikalna rešenja:

 

Kontaktirajte nas za više informacija i detalja.