Pretraga

Microsoft Dynamics AX


ERP rešenje za velika preduzeća

Microsoft Dynamics AX (ranije Axapta) je ERP rešenje namenjeno prevashodno srednje velikim i velikim kompanijama. Nudi prilagođenu osnovu za pet industrijskih grana, kao i široku, naprednu paletu funkcionalnosti za finansije, upravljanje ljudskim resursima i operativno upravljanje kompanijom. Moćno rešenje koje vašim zaposlenima daje snagu da predvide i prihvate promene kako bi vaš posao napredovao. I sve to u jednom rešenju, koje svoju vrednost i moć pokazuje brzo i dugo. 

Napravljen za vašu delatnost
Lako zadovoljava vaše poslovne zahteve zahvaljujući namenski prilagođenim mogućnostima za pet industrijskih grana - i sve to u jednom integrisanom, ERP rešenju.
Globalna mreža Microsoft partnera dodatno je proširila ovu moćnu osnovu paketima rešenja i posebnih usluga prilagođenih specifičnim tipovima delatnosti.
Ovakav jedinstveni pristup mnogo brže donosi izrazitu dodatnu vrednost, naročito u slučaju globalnih korporacija sa nekoliko različitih delatnosti.

Zašto izabrati Microsoft Dynamics AX?

  • Jedinstveno i moćno rešenje koje brzo i lako podržava specifične i operativne zahteve u svakom, pa i globalnom poduhvatu.
  • Širi poslovne mogućnosti, modifikuje procese i diferencira vaše poslovanje nudeći vam do sada nezabeleženu agilnost.
  • Podiže nivo korisničkog iskustva i zadovoljstva, stimuliše njihovu kreativnost i inovativnost, a istovremeno je jednostavan za korišenje, za uvođenje i upravljanje jeromogućava lak i brz pristup podacima i procesima.

Kontaktirajte nas za više informacija!