Pretraga

 

LS Retail 

LS Retail

Globalna ERP rešenja kreirana su sa idejom da u najvećoj mogućoj meri zadovolje poslovne potrebe preduzeća različitih delatnosti, veličina i adresa. Lokalne specifičnosti, potrebe i navike delom pokrivaju lokalizacije, a delom napredni partneri, u čijem su fokusu potrebe tržišta na kojima posluju. Baš zbog navedenog, van standardne palete funkcionalnosti globalnih ERP rešenja ostaju potrebe specifičnih delatnosti ili čitavih privrednih grana. Zato su tu brojna vertikalna rešenja, koja razvijaju Microsoft partneri specijalizovani za specifična područja poslovanja.

Kada su u pitanju rešenja za maloprodaju, u potpunosti integrisana u Microsoft Dynamics (AX & NAV) poslovna rešenja, globalni lider je islandska kompanija LS Retail.

Globalno rešenje, na tržištu prisutno duže od dve decenije, danas sa uspehom radi u preko 140 zemalja. Za implementaciju, lokalizaciju, nadgradnju i održavanje zadužena je globalna mreža partnera, među njima i NPS.

Aktuelna kampanja za LS Retail NAV je u punoj korelaciji sa aktuelnom kampanjom za Microsoft Dynamics NAV (više detalja OVDE). Za Srbiju važe posebno dobri uslovi - kontaktirajte nas za više informacija.