Pretraga

  

Istorijat kompanije

   

2003.

l1Od osnivanja smo fokusirani na poslovno savetovanje, uvođenje, nadgradnju i održavanje savremenih poslovno-informacionih sistema i rešenja za napredno poslovno izveštavanje.

Svesni svih rizika i zamki koje vrebaju u procesu realizacije projekata poslovne informatike insistiramo na vrhunskoj, proverenoj metodologiji. Danas u radu koristimo najsavremeniju metodologiju za uvođenje poslovnih rešenja (Microsoft Sure Step), koju smo i dodatno nadgradili zahvaljujući sopstvenim iskustvima vezanim za uvođenje i obnovu poslovno-informacionih sistema i vođenje projekata.

  

 

2005.  

l2Za nama je više od 100 uspešno zaključenih ERP projekata na kojima smo stekli dragocena znanja i iskustva u implementaciji, modifikaciji i nadgradnji poslovnih rešenja iz porodice Microsoft Dynamics (AX, NAV i NAV Express), u  brojnim i različitim delatnostima i u međunarodnom okruženju (~25%).

  

 

2007.

l3Najveća garancija za kvalitet usluga koje pružamo su naši klijenti (reference) i činjenica da je uvođenje po­slo­vnih rešenja naša jedina delat­nost. Prethodno, uz potpuno izgrađenu svest da jedan nezadovoljan klijent proizvodi negativan efekat ekvivalentan pozitivnom sa sto adresa, znači da greške u postavci, izvođenju i vođenju projekata smatramo nedopustivim.

   

 

2012.

l4

Danas smo član NFH grupe, preduzeće sa tridesetak zaposlenih, prepoznatljivo po uspešnoj realizaciji veoma zahtevnih i kompleksnih projekata, pouzdan partner velikog broja renomiranih kompanija iz zemlje i regije.

Zahvaljujući intenzivnoj saradnji sa ostalim članicama grupe, a naročito sinergiji sa kompanijama SAGA i XAPT, u mogućnosti smo da paletu proizvoda i usluga koje nudimo proširimo do nivoa koji podrazumeva da svakom klijentu, bez obzira na njegovu delatnost i veličinu, možemo da ponudimo gotovo sve usluge i proizvode iz ICT segmenta ("one-stop-shop").