Ima li mesta za transportne i logističke kompanije u digitalnom dobu? S obzirom da popularnost 3D štampanja raste, da li će i dalje biti potrebe za slanjem robe? Transportna i logistička industrija je zrela za digitalni proboj. Saobraćajna telematika, automobili bez vozača i 3D štampanje su među tehnologijama koje će fundamentalno promeniti način na koji šaljete, primate i upravljate industrijskim proizvodima

Aplikacije za deljenje automobila i druge tehnologije, kao što su saobraćajna telematika i dronovi koji lako lete podigli su nivo transportnim i logističkim kompanijama. Klijenti očekuju da ponude budu prilagođene njihovim potrebama i budžetu. Sektor transporta i logistike je zreo za digitalnu transformaciju i nove članove, od IT startapa do velikih maloprodajnih kompanija koji su spremni da se bore za klijente.

Transportne i logističke kompanije mogu da koriste digitalne tehnologije za praćenje svoje flote i poboljšanje raspodele svojih sredstava. Oni takođe mogu da koriste digitalne tehnologije za usavršavanje svog iskustva socijalizacije, nudeći svojim klijentima pogodnosti usluge online rezervacije, praćenja paketa i ostalih usluga nezavisnih proizvođača. Sektor je zreo za digitalni proboj i transportne i logističke kompanije treba da razmotre okretanje ka drugim industrijama.

Otvori galeriju
Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas