Informacije o kompaniji

Adresa kompanije

Godina osnivanja: 2003
Sedište kompanije:  
Bulevar maršala Tolbuhina 44/II, (ex Goce Delčeva 44/II)
11070, Beograd, Srbija 
Telefon: +381 11 2609 850 
Faks: +381 11 2601 692 
E-mail Adresa: info@nps.rs 

Tip organizacije

Privatna kompanija,
Većinski vlasnik je Saga d.o.o. Beograd u ime New Frontier Holding GmbH (NFH)

NPS dokumenti

 

        

Naša vizija

01

Obezbediti poslovnu vrednost

NPS pokreće osnovni princip: obezbediti poslovnu vrednost korisnicima naših usluga i rešenja. 

02

Fokus na biznis

Težimo da budemo inovativna kompanija kontinuirano fokusirana na rešavanje problema novih generacija korisnika naših IT rešenja. Oblikujemo budućnost u oblasti ICT rešenja kreirajući vrednosti i šanse za naše kupce, zaposlene, investitore i partnere.
Želimo da budemo lideri u kreiranju i razvoju najnaprednijih rešenja koja prevode napredne informacione tehnologije naših globalnih partnera u vrednosti za lokalne poslovne subjekte kroz naša profesionalna rešenja i usluge. Želja kompanije je da doprinese uspehu i zadovoljstvu njenih klijenata preko poboljšanja kvaliteta i upravljivosti sopstvenog poslovanja, a svojim deoničarima da omogući dodatnu vrednost. 
Za potrebe korisnika usluga, zaposlenih, investitora i svojih partnera, kompanija usmerava svoje snage ka virtualizaciji, automatizaciji i optimizaciji sistemskih rešenja u cilju integracija sa svim sistemima koji su deo globalne kompjuterske mreže.

03

Digitalna transformacija

Digitalne tehnologije su uveliko transformisale mnoge aspekte naših svakodnevnih života: kako komuniciramo, kako ostvarujemo i održavamo prijateljstva, kako dolazimo do informacija, kako kupujemo, zakazujemo putovanja ili kako završavamo poslove u banci. Digitalna transformacija stavlja korisnika u centar svake aktivnosti i pravi korak ka transparentnosti, otvorenosti, povećanju brzine i jednostavnosti, kao i ka omogućavanju kolaboracije u svim oblastima.

Menadžment tim

Miroslav Jovković

Miroslav Jovković

CEO | CO-OWNER
Najbolji trenutak da zasadiš drvo bio je pre 20 godina. Drugi najbolji trenutak za to je da to uradiš sada. (kineska poslovica)

Miroslav Jovković, M.Sc.M.E., je CEO i suvlasnik NPS-a. Dve decenije inženjerskog iskustva, implementacije ERP i BI rešenja, savetovanja vlasnika i rukovodilaca preduzeća.

Miloš Stefanović

Izvršni direktor | CO-OWNER
Velika dostignuća u poslu nikad nisu delo samo jednog čoveka, već čitavog tima. (Steve Jobs)

Miloš Stefanović diplomirao je na smeru za informacione sisteme Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu. Kao ERP developer, analitičar sistema i vođa projekta, a potom i kao vođa razvojnog tima za Dynamics NАV, duže od 10 godina aktivno je učestvovao na velikom broju lokalnih, regionalnih i međunarodnih projekata implementacije Microsoft Dynamics NAV rešenja. Trenutno je, uz stalni fokus na implementacije Dynamics rešenja, posvećen savetovanju klijenata u procesu digitalne transformacije i iznalaženju novih poslovnih prilika I mogućnosti. 

Milos Stefanovic
Sanja Mihailović

Sanja Mihailović

ERP Direktor | CO-OWNER
Nastoji da ne budeš satkan od uspeha, već od vrednosti. (Albert Einstein)

Poslovna informatika je, od kako je diplomirala na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu, konstanta u njenom životu. Uz njeno ime moglo bi da stoji i ERP Developer, ERP Designer, MS Dinamics NAV Product Manager, Solution Architect ... jer ona je sve to bila i uvek će biti. Jednostavno: Sanja.

Naše putovanje

 • 2015-11 NPS postao član NFG
  Nov 2015

  Saga je, u ime NFG, postala većinski vlasnik kompanije NPS d.o.o. Beograd

 • 2011-07 - Microsoft President Club 2011
  Jul 2011

  NPS je postao prvi partner iz Srbije koji je samostalno ispunio uslove za prijem u "Microsoft President Club for Microsoft Dynamics"

 • Jul 2010

  NPS grupa postala član elitnog kluba - "President Club for Microsoft Dynamics 2010"

 • 2008-07 - Prva Microsoft proznanja za NPS...
  Jul 2008

  NPS je Micorosoft partner godine za BI u CEE

 • 2007-04 - NPS rebrendiranje II
  Apr 2007

  NPS rebrendiranje II

 • 2005-03 - NPS reberndiranje
  Mar 2005

  NPS rebrendiranje

 • Dec 2003

  Osnovan je NPS d.o.o. Beograd

 • Osnivanje
  Maj 1996

  Osnovan je NPS d.o.o. Ljubljana

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas