Pretraga

Reference

Malo je privrednih grana kojima se do sada nismo bavili: od kompleksne problematike povezanih preduzeća (holding), domaćih i međunarodnih, preko zahtevnih projekata u proizvodnim preduzećima, pokrivanja specifičnih potreba preduzeća iz segmenta građevinarstva, naprednih sistema za upravljanje mehanizacijom, servisom, održavanjem... sofisticiranih rešenja za poslovno izveštavanje i analize poslovanja... do velikih, srednjih i malih trgovačkih kuća.

      ...   U nastavku navodimo samo nekoliko od preko 100 izvedenih projekata. Izvod iz naše referentne liste možete videti ako kliknete OVDE ili na sliku u nastavku:

NPS referenceKontaktirajte nas za više informacija i detalja o izvedenim projektima.

   

Asseco SEE predstavlja grupaciju kompanija koje posluju na području istočne i jugoistočne Evrope, sa kompetencijama u području IT rešenja za banke, telekomunikacione kompanije, javni sektor, osiguranja, proizvodnju i zdravstvenu zaštitu. Kompanija je lider u izradi rešenja za oblast bankarstva – od 15 najvećih banaka u ovom regionu, deset su klijenti Asseco SEE. U Srbiji, kompanija Asseco SEE d.o.o. Beograd nastala je spajanjem tri kompanije: Pexim, Antegra i Pexim Cardinfo koje su povezane sa drugim pravnim subjektima lociranim u regionu jugoistočne Evrope (Makedonija, Albanija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina...).

Impementirana rešenja:

Više detalja o ovom projektu možete pronaći u studiji objavljenoj na stranicama Microsoft Srbija:

     Kappastar grupa je proizvodno orijentisana korporacija, čije se članice svrstavaju u vodeće proizvođače u okviru delatnosti u kojima posluju. Grupu čini pet fabrika: 

 

 

 

Fabrika kartona Umka - Beograd

 

 Fabrika ambalaže Avala Ada - Beograd

 

Fabrika Hartije Beograd

 

Fabrika biskvita i keksa JAFFA - Crvenka

Geomašina – Beograd. 

Kontinuirani uspeh Kappastar grupe, od njenog osnivanja do danas, zasnovan je na posvećenosti proizvodnji, usmerenosti na potrebe kupaca njenih proizvoda, stalnom ulaganju u savremenu opremu za proizvodnju, kao i u bogatom iskustvu i predanom radu zaposlenih. Kappastar grupa je dinamična organizacija, u procesu stalnog usavršavanja i rasta.

 U prve četiri, od pet navedenih fabrika, implementirana su rešenja:

Više detalja o projekatima izvedenim za neke od članice Kappa Star grupe možete pronaći na zvaničnim stranicama Microsoft Srbija:

    

 MyTrendyPhone je vodeći skandinavski online shop za prodaju opreme za mobilne telefone. Kompanija, koja ima svoje ogranke u 9 evropskih zemalja i kontakt centar u Srbiji, nudi kvalitetan pribor za mobilne telefone, pribor za iPod i druge MP3 plejere, pribor za digitalne fotoaparate i kamere, računare i laptop pribor, kao i Bluetooth opremu i sa asortimanom od preko 70.000 artikala u ponudi drži jaku poziciju na tržištu mobilne telefonije.

Iako NPS nije inicijalno implementirao MS Dynamics NAV u preduzeću MyTrendyPhone, godine efikasne i uspešne saradnje su naš odnos, na obostrano zadovoljstvo, uzdigle do nivoa partnerstva. Saradnju smo započeli smo sa idejom da budemo prvi nivo lokalne podrške u održavanju sistema, zatim krenuli da vršimo izmene kod postojećih rešenja, dodajemo nove izveštaje sa analizama prodaje, unapređujemo način naručivanja proizvoda (za odeljenje nabavke), pružamo podršku u sferi računovodstva, a zatim i da unapređujemo i nadgrađujemo sistem tako što smo brojne platforme i sisteme...

  • Amazon (vodeća svetska online trgovina)
  • eKomi (platforma za ocenjivanje kupaca)
  • Sistemi plaćanja: payU (PSP za Istočnu Evropu),
  • authorize.net (PSP za Sjedinjene Američke Države)
  • ChannelAdvisor (kompanija koja radi na SW rešenjima za online prodaju)

...povezali sa MyTrendyPhone MS Dynamics NAV instalacijom.

Takođe, uspešno smo implementirali i brojna rešenja koja su u vezi sa eksternim platformama, a koja su za rezultat klijentu donela veću efikasnost, niže troškove poslovanja i  rast zadovoljstva kupaca.

.............................................................................................................................................................................

"PUTEVI group" predstavlja grupu koju čini više preduzeća sličnih i srodnih delatnosti, prisutnih na brojnim lokacijama u Srbiji i regiji, ali i u dalekoj Rusiji.

AD "PUTEVI" UŽICE je najveće i najkompleksnije preduzeće iz grupe.  Pruža usluge projektovanja i izvođenja građevinskih radova iz oblasti niskogradnje - saobraćajnih i hidrograđevinskih objekata (puteva, mostova, aerodroma...) i visokogradnje (industrijskih hala, privrednih i javnih objekata...), usluge održavanja puteva (letnje i zimsko održavanje) i proizvodnju građevinskih materijala (kamena i kamenih agregata, asfalta, betona i armirano betonskih elemenata).

A.D "Novi Pazar - put" je bilo prvo preduzeće iz grupe u kome smo implementirali savremena informatička rešenja za upravljanje poslovanjem i planiranje resursa, uključujući i specijalizovana, vertikalna rešenja, koja su svoju pravu vrednost dobila upravo zahvaljujući intenzivnoj saradnji sa stručnim ljudima i timovima iz N. Pazara.

Implementirana rešenja: